Випуск 77/2024

 


Титул

 

Зміст

 

РОЗДІЛ 1. ЕКОНОМІКА
Верстяк О.М.
Інвестиційна діяльність України у воєнний період
Лункіна Т.І., Васильєв В.В.
Управління виробничим потенціалом комунального виробничого підприємства щодо організації харчування у навчальних закладах освіти
Ощепков О.П., Магденко С.О., Ощепков С.О.
Аналіз динаміки формування фінансових результатів в сучасних умовах на підприємствах м’ясопереробної галузі
Ткач Є.В.
Економічна політика: теоретичні засади, особливості та узгодженість з іншими видами політики
Shaposhnykov Kostiantyn, Pustova Tamara, Pustovyi Oleksandr
Modern forms of social problems solving (on the example of social business)

 

РОЗДІЛ 2. ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Занько Б.М.
Міжнародне оподаткування доходів, що виплачуються нерезидентам: застосування ставок податку та облікові аспекти
Лобода Н.О., Чабанюк О.М.
Обліково-аналітичні аспекти фіскальних механізмів євроінтеграції національних економік

 

РОЗДІЛ 3. ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА, СТРАХУВАННЯ ТА ФОНДОВИЙ РИНОК
Григораш О.В., Волошин І.А.
Фінансові технології в системі розвитку банківського сектора
Дем’янчук І.В.
Адаптація зарубіжного досвіду використання фінансових та трудових ресурсів територіальних громад
Хорошун В.В., Бирський В.В., Мержинський Є.К.
Агентне моделювання прийняття рішень на фінансових ринках

 

РОЗДІЛ 4. ЕКОНОМІКА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА
Aрестов С.В., Буняковa Ю.Я., Поповa М.О.
Еколого-економічні нaслідки aвaрії нa Чорнобильській AЕС тa перспективи розвитку туризму в регіоні

 

РОЗДІЛ 5. МЕНЕДЖМЕНТ
Dashutina Liudmyla, Joshua Linus Baka
The theoretical contemporary trends in the management motivation system of personnel in an enterprise
Касьяненко Л.В.
Інноваційні заходи в управлінні організаційними конфліктами на підприємстві в у сучасних умовах ведення бізнесу
Lemeshchuk Ruslan
Employee handbook: the essence and significance for the formation of a personnel adaptation system in enterprises
Македон В.В., Цимбал Є.Р.
Інтеграція цифрових інструментів в управління персоналом: підвищення продуктивності роботи через інновації
Новікова М.М., Боровик М.В., Іванків А.А.
Розвиток HR-менеджменту в IT-сфері: особливості та тенденції
Носань Н.С., Спільніченко М.О.
Сутність та принципи Agile-менеджменту в управлінні проектами на сучасному підприємстві

 

РОЗДІЛ 6. МАРКЕТИНГ
Макарова В.В., Таранченко В.В., Ус Є.А.
Теоретичні аспекти маркетингового забезпечення експортного потенціалу підприємств агробізнесу
Стрій Л.О., Саєнсус М.А., Васильченко К.Г.
Маркетинг в цифровому метавсесвіті

 

РОЗДІЛ 7. ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ
Заніздра А.С.
Види та класифікаційні ознаки деривативних контрактів

 

РОЗДІЛ 8. ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
Одарченко Д.М., Сподар К.В., Карбівнича Т.В.
Аналіз системи стимулювання працівників вітчизняного підприємства готельно-ресторанного бізнесу

 

РОЗДІЛ 9. ТУРИЗМ
Кривенкова Р.Ю., Сіра Е.О.
Публічне управління туристичною діяльністю в умовах воєнного стану
Миронов Ю.Б., Пугачов М.І., Корінець Р.Я.
Інноваційні напрямки управління екологічним туризмом в Україні в контексті сталого розвитку